(testo in italiano di seguito)
19 januari vanaf 17 uur (doorlopend tot ca 20 uur).
Wie kent porchetta, deze varkensspecialiteit uit Centraal Italië, niet?
Een heel, ontbeend varken wordt gekruid aan een grote spit geregen en langzaam op een hout vuurtje gegaard totdat het vlees zacht is en het velletje heerlijk krokant. Dat duurt meestal een hele nacht.
Wees niet bang, we gaan geen vuurtje stoken op het Surinameplein maar helaas ook geen hele varkens roosteren, want die passen niet in de ovens van Casa di Maggio. Wel bereiden we het lekkerste deel van de porchetta: het midden.
Je kunt het resultaat ter plekke beoordelen in een broodje of het naar huis meenemen.
Let op: wie het eerst komt, het eerst maalt en op=op!
Reserveren is dan gewenst, als je zeker wilt weten je eigen stukje porchetta te bemachtigen!
MAIL: [email protected]
Breve riassunto in italiano:
E' di nuovo Porchetta Day a Casa Di Maggio!
Domenica 19 gennaio 2014 dalle ore 17 alle 20 circa.
Marina Vizzinisi prepara per noi tutti questa specialita' 'de casa sua'.
Attenzione, chi prima arriva BEN mangia!
Prenotate se volete essere sicuri della... vostra porchetta!
MAIL: [email protected]